Profiteer van een gratis consult bij FinWoo Bookkeeping & Tax in Amsterdam. Ontvang deskundig advies en ontdek hoe onze financiële diensten uw bedrijf kunnen helpen groeien. Plan vandaag nog uw vrijblijvende consult en neem de eerste stap naar financieel succes!

Boekhouder voor jouw E-commerce business

In de snel evoluerende wereld van e-commerce is een effectieve boekhouding van essentieel belang. Of je nu verkoopt via marketplaces zoals Amazon en eBay, je eigen website beheert, of beide combineert, het bijhouden van nauwkeurige financiële gegevens is cruciaal voor het succes van je onderneming. Bovendien speelt de wet- en regelgeving, met name de OSS-aangifte (One-Stop-Shop), een steeds grotere rol in de boekhouding van e-commercebedrijven.

Lees meer »

Administratie bijhouden voor ZZP/BV? Hier 5 tips!

Introductie; Het bijhouden van de administratie is essentieel voor een gezonde financiële situatie van je bedrijf. Het kan echter een complex en tijdrovend proces zijn. Gelukkig zijn er boekhoudprofessionals zoals FinWoo Bookkeeping & Tax in Amsterdam die je kunnen ondersteunen bij het beheren van je administratie. In deze blogpost delen we vijf handige tips om je administratie effectief bij te houden en laten we zien hoe FinWoo Bookkeeping & Tax je hierbij kan helpen.

Lees meer »

Wat is ''pricing power'' en hoe helpt het om meer winst te genereren?

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk winst maken en tegelijkertijd een concurrerende prijs bieden voor je producten of diensten. Maar wat als je de prijzen zou kunnen verhogen zonder klanten te verliezen? Dit is waar "pricing power" in beeld komt. Pricing power betekent simpelweg de mogelijkheid van een bedrijf om hogere prijzen te vragen voor zijn producten of diensten dan de concurrentie, zonder dat dit leidt tot een daling van de vraag. Het hebben van pricing power kan de winstgevendheid van je bedrijf aanzienlijk verhogen en kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

Lees meer »

Accountant in Amsterdam

For entrepreneurs in Amsterdam, having a reliable accountant is invaluable. A good accountant can assist you in managing your financial records, tax filings, and much more. In this article, we will discuss some handy tips for entrepreneurs seeking an accountant, and we'll recommend FinWoo Bookkeeping & Tax at the end.

Lees meer »

Winst maken in Nederland, nog mogelijk?

Introductie; Je geld verdienen is één ding, maar je winst behouden en laten groeien is een kunst. In een wereld vol financiële uitdagingen en belastingverplichtingen, kan het beheer van je financiën een complexe taak zijn. Dat is waar FinWoo Bookkeeping & Tax in Amsterdam je kan helpen.

Lees meer »

Boekhouder in Amsterdam

Als ondernemer in Amsterdam is het hebben van een betrouwbare boekhouder van onschatbare waarde. Een goede boekhouder kan je helpen bij het bijhouden van je financiële administratie, belastingaangiftes, en nog veel meer. In dit artikel bespreken we enkele handige tips voor ondernemers die op zoek zijn naar een boekhouder, en we raden aan het einde van dit artikel FinWoo Bookkeeping & Tax aan.

Lees meer »