Ontdek onze transparante tarieven voor hoogwaardige boekhoud- en belastingdiensten bij FinWoo Bookkeeping & Tax in Amsterdam. Betaalbare oplossingen die aansluiten bij uw financiële behoeften. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Prijzen pakket


  🤝  Glashelder en eerlijke afspraken  🫵🏼 Service gericht waar u baat bij heeft    🔡 Geen kleine lettertjes


Zit ik gebonden aan een vast contract?

Bij ons zit je niet vast aan een contract. We werken uitsluitend met kwartaalijks opzegbare abonnementen. Tijdens de start van onze samenwerking ontvang je een contract/offerte, waardoor duidelijk wordt wat beide partijen van elkaar kunnen verwachten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en heb je de vrijheid om onze diensten op te zeggen wanneer dat nodig is.

Hoeveel kost het om mijn administratie en boekhouding uit te besteden?

Op de tarieven pagina tref je een overzicht met onze prijzen. Wij raden altijd een op maat gemaakte offerte aan. We bieden transparante en eerlijke prijzen die passen bij uw omvang en organisatie. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat hier.

Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

We streven ernaar om binnen 24 tot 48 uur na uw aanvraag een offerte uit te brengen. Afhankelijk van de complexiteit van uw onderneming kan het soms iets langer duren voordat we alle benodigde informatie hebben om een nauwkeurige offerte te kunnen opstellen. Als u nog vragen heeft over ons offerte proces, neem dan gerust contact met ons op via hier

Bieden jullie ook kortingen aan?

Ja, we bieden vaak kortingen aan voor langlopende projecten of voor terugkerende klanten. Neem contact met ons op via hier, voor meer informatie over onze kortingen en promoties. We kunnen ook maatwerk aanbieden voor specifieke behoeften of budgetten. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke waarde te bieden om de kwaliteit van onze diensten te hoeven waarborgen.

Wat is jullie betalingsbeleid?

Ons betalingsbeleid is gebaseerd op een maandelijkse aanbetaling vooraf. We accepteren verschillende betaalmethoden, zoals bankoverschrijvingen, creditcards en automatische incasso. Meer informatie over ons betalingsbeleid is te vinden in onze algemene voorwaarden.